Om produkten

Säg farväl till torra händer – och hälsa på dina händers nya bästa vän. Vår unika och revolutionerande formula går in på djupet på dina händer och gör dem mjuka och lena. De aktiva ingredienserna i Lena Handen® förebygger rynkor och tar bort döda hudceller, och förebygger samtidigt fina linjer och pigmentförändringar.

Efter flera års forskning av den perfekta formulan i dessa handmasker är den äntligen här i Sverige!

Om företaget

Vi jobbar inom flera branscher och har många års erfaranhet av både direktförsäljning till slutkund och som grossist. Vi distribuerar flera egna varumärken inom skönhet och välmående. Levererar idag till marknadens ledande butiker och webbshoppar. Vårt främsta måtto är att förse våra kunder med kvalitativa produkter till rätt priser.

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av vår produkt är du välkommen att kontakta oss på info@lenahanden.se. Berätta om er, er vision och hur ni tänker sälja vår produkt. Vi letar ständigt efter nya spännande sammarbetspartners.

Företagsinformation

Org nr. 556844-3013

Adress: Sankt Olovsgatan 66 73131 Köping

E-post: info@lenahanden.se

Köpvillkor

Allmänna villkor

• Genom att handla hos oss godkänner ni våra köpvillkor.

• Alla priser är i svenska kronor och inkluderar svensk moms.

• Genom att lägga en beställning hos oss, garanterar ni att ni är åtminstone 18 år eller har målsmans tillåtelse.

• Kortinformation överförs över en säker SSL-kryptering och lagras ej.

• Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa köpvillkor.

Köpvillkor

Vänligen läs våra köpevillkor noggrant innan ni beställer hos oss. I samband med att en beställning görs hos oss, godkänns dessa köpvillkor. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikel-och prisinformationen och förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående avisering.

Personlig information

All personlig information som ni lämnar i samband med köptillfället kommer att hanteras med största sekretess. Informationen används för att kunna skicka produkterna till er, samt hålla er uppdaterade på nya produkter och kampanjer. Informationen kommer inte att delas med några tredje parter.

Betalning

Vi använder oss av säkra betalningar genom KLARNA. Betalning via bankkort, kreditkort, faktura eller delbetalning. För mer information se www.klarna.se

Kortinformation lagras aldrig och all kortinformation hanteras over SSL-kryptering med absolut högsta säkerhetsgrad.

Frakt

Vi skickar samtliga paket med Postnord.

Outhämtade paket

För paket som inte lösts ut från postkontoret inom 14 dagar, och i de fall där paketet automatiskt returneras till oss, förbehåller vi oss rätten att debitera en administrationsavgift på 200 kr för att täcka returfrakten och Postens administrativa kostnader.

Transportskada

Om produkten inte kommer fram, eller om ni vid mottagande märker att produkten skadats, ber vi er kontakta oss omgående så att vi kan åtgärda problemet.

Ångerrätt

Vänligen kontakta oss innan ni returnerar varor till oss.

Vi är oftast flexibla på returrätten och kan i de flesta fall göra undantag på 14 dagars-regeln om ni kontaktar oss.

Det är vår målsättning att ni alltid ska vara nöjda med ert köp hos oss. Förutsättningar för en retur Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt på samtliga köp. Produkten får ej ha använts för att ångerrätten ska gälla. Om produkten har använts kan vi dessvärre inte acceptera den i retur, då den av hygienskäl inte kan säljas vidare. I samband med att ni returnerar paketet till oss vill vi bemärka att det är viktigt att ni inkluderar ert namn och adress så att vi snabbare kan hantera returen. Vi rekommenderar alltid att man skickar tillbaka paketet med ett spårningsnummer för att undvika att paketen kommer bort.

I samband med en godkänd retur kommer vi att behandla en återbetalning till samma kreditkort som användes vid köptillfället. Vi återbetalar inte vår fraktkostnad på 40 kr då det är en utgift för oss.

Orderbekräftelse

I samband med att beställningen genomförs hos oss skickas en bekräftelse till den e-postadress som angivits vid köptillfället. I orderbekräftelsen hittar ni information om er beställning. Om ni har några frågor eller funderingar kring våra köpvillkor är ni välkomna att kontakta oss per e-post: info@lenahanden.se

Returer

Kontakta oss innan ni returnerar er beställning. Ert paket kan returneras till oss inom 14 dagar av mottagande. Av hygienskäl kan Lenahanden endast returneras i de fall där produkten är helt oanvänd. Handskarna bör således inte öppnas om man avser att returnera den till oss.

Frågor?

Skicka gärna ett mejl till info@lenahanden.se